Over ons bedrijf

HTML-mailing levert simpele, maar krachtige software voor e-mailmarketing en automatisering waarmee je je bedrijf kunt laten groeien. Met onze technologie worden complexe problemen op een simpele manier opgelost. In ons blog lees je wat ons bezig houdt en hoe je zelf meer uit e-mailmarketing kunt halen.

E-mailmarketing en bounce rates

Jop Berkhout"> Jop Berkhout 28 februari 2017 6705 reacties

Gebouncete e-mailadressen kunnen tot één van de meest frustrerende aspecten van e-mailmarketing behoren. Maar een 'bounce' is iets technisch waar alleen systeembeheerders en andere nerds iets mee kunnen toch? Nope. Je kunt zelf van alles doen om ervoor te zorgen dat een e-mail in de inbox van je lezers terecht komt.

Lees dit artikel

Maak kennis met ons team

Ons bedrijf bestaat uit gedreven professionals met een gezonde passie voor hun werk. We delen een gemeenschappelijk set van waarden en dat zie je terug in alles dat we doen.

Jop Berkhout
Jop

Marketeer / partner

Hugo
Hugo

Webontwikkelaar

Iris Paape
Iris

Redacteur

Bram
Bram

Supportmanager

Onze klanten durven groot te denken

E-mailtemplates van klanten

Zorginstanties, onderwijsinstellingen, technologiebedrijven, multinationals of non-profitorganisaties: zowel kleine bedrijven als spelers van wereldformaat hebben de kracht van e-mailmarketing ontdekt. Met onze drag-and-drop e-mailbouwer, visuele editor voor 'client journeys', creatieve marketingstrategieën en realtime statistieken hebben we alles aan boord om jou boven je concurrenten uit te laten steken.

Bekijk onze klanten

Voeg je bij de 200.000 organisaties die wereldwijd gebruik maken van HTML-mailing om hun omzet met e-mailmarketing te verhogen.