Juridisch Platform

Het Juridisch Platform is een juridische dienstverlener met kantoren in Amsterdam en Utrecht. Ze zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en helpen werknemers die terecht zijn gekomen in een ontslagsituatie.

Ze gebruiken HTML-mailing voor hun marketingautomatisering. Via onder andere advertenties op Google AdWords, genereren ze relevante traffic naar hun website. Op diverse landingspagina's staan formulieren naar whitepapers en gratis tips of je kun je een calculator gebruiken (bijvoorbeeld om je transitievergoeding te berekenen). Bezoekers kunnen die content en antwoorden bemachtigen, na het achterlaten van minimaal hun e-mailadres. In sommige gevallen wordt er meer informatie gevraagd.

Nadat geïnteresseerde bezoekers in het e-mailmarketingsysteem terecht komen, worden ze automatisch opgevolgd door vooraf ontwikkelde workflows. In zogenaamde 'customer journeys' wordt op vooraf bepaalde momenten een serie van e-mails verzonden. Afhankelijk van de 'open rate' of 'click through rate' of een specifiek aangeklikte link, wordt de 'drip campaign' afgewikkeld. Na een aantal dagen is inzichtelijk welke mensen daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in hun diensten. Die worden vervolgens handmatig opgevolgd.

Website Juridisch Platform

Juridisch Platform - We hebben workflows uitgedacht en ingesteld die ervoor zorgen dat leads automatisch opgevolgd worden met een serie e-mails. De relaties die de meeste interesse tonen, volgen we handmatig op.

5

Customer journey van Juridisch Platform

Hieronder tref je een aantal screenshots aan van de huidige customer journey van het Juridisch Platform.

a
b
c