Bouw prachtige en effectieve e-mails

Verstuur unieke e-mailcampagnes, opgemaakt in je eigen huisstijl en toegespitst op het juiste publiek

Effectieve e-mails met mooie templates

Met drag-and-drop naar de perfecte e-mail

Upload je logo, kies de lettertypes en selecteer de kleuren die bij je huisstijl horen. Met spacers bepaal je de afstand tussen objecten op de pixel nauwkeurig.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Met onze drag-and-drop e-mail bouwer is het ontzettend eenvoudig om een unieke e-mail op te maken in je huisstijl. Daar hoef je geen regel code voor te schrijven!

VOLLEDIG AANPASBAAR

Middels onze e-mailbouwer bepaal je tot op de pixel nauwkeurig waar elementen moeten staan. Uiteraard met de lettertypes en kleuren van je organisatie.

MOBIEL GEOPTIMALISEERD

E-mails móeten tegenwoordig responsive zijn, dus we hebben al onze templates geoptimaliseerd voor perfecte weergave op tablets en smartphones.

TEMPLATEBEHEER VOOR TEAMS

De ontwerper van je e-mails kan bepaalde delen beschermen, zodat je team alleen toegang heeft tot de gedeeltes die ze mogen aanpassen. Zo blijft je huisstijl en bedrijfskritische informatie intact.

E-mails bouwen middels drag-and-drop
Gratis HTML e-mailtemplates

Ga aan de slag met één van onze gratis templates

Start de opmaak van je e-mail door één van onze professioneel ontworpen templates te gebruiken. Lanceer vervolgens gerichte campagnes zoals aankondigingen, aanbiedingen, nieuwsbrieven of de promotie van een evenement.

Bouw een e-mail

Zorg dat je e-mails er perfect uitzien op ieder apparaat

Met onze e-mailbouwer worden je e-mails automatisch geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel gebruik. Je e-mails zien er dus in ieder e-mailprogramma geweldig uit. Je kunt vooraf altijd bekijken hoe de meest populaire mailclients (zoals Microsoft Outlook, Apple Mail en Gmail) je e-mail zullen weergeven.

E-mails voor desktop, tablet en mobiel
Delen van je e-mail op sociale netwerken

Vermenigvuldig je bereik via social media

We hebben het delen op social media ingebakken in onze applicatie. Hierdoor kun je in een paar klikken knopjes met 'Like' of 'Tweet' toevoegen aan je e-mail, zodat je ontvangers deze direct kunnen delen in hun sociale netwerk.

Integreer video's naadloos in je e-mails

Voeg twee van de meest effectieve marketingmiddelen samen (video én e-mail) en bekijk hoe de betrokkenheid van je berichten ongekende hoogtes bereikt. Het invoegen van een video op Vimeo of YouTube in je e-mail is met drag-and-drop heel erg simpel. Zo kun je je boodschap makkelijk overbrengen op een nieuwe manier.

Video's van YouTube en Vimeo in je e-mails
<repeater>
  <layout label="Nieuw hoofdstuk">
    <h2>
      <singleline label="Title" repeatertitle="true">
        Nieuwe hoofdstuktitel
      </singleline>
    </h2>
    <multiline label="Description">
      Een passende beschrijving
    </multiline>
  </layout>
  <layout label="Artikel, tip of bron">
    <h2>
      <singleline label="Titel" repeatertitle="true">
        Titel van nieuw artikel
      </singleline>
    </h2>
  </layout>
  <layout label="hoogtepunten">
    <img src="foto.png" width="140" editable label="Foto 1"/>
  </layout>
</repeater>

Programmeer je eigen templates

Voor het maken van nieuwe e-mailtemplates of het aanpassen van onze voorbeelden, bieden we een robuuste set met gereedschap waarmee je zelf je HTML-templates in elkaar kunt programmeren.

In het fragmentje hiernaast krijg je al een indruk van onze template language. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze dev-sectie in de applicatie.

Logo Source

Wij gebruiken HTML-mailing sinds 2015 naar volle tevredenheid. Het systeem zit eenvoudig in elkaar, maar kent brede functionaliteit. We versturen nieuwsbrieven aan klanten, nodigen relaties uit voor evenementen en hebben workflows ingericht die o.b.v. segmenten hele gerichte e-mailmarketing mogelijk maken.

Emmy van den Eshof, Marketingmanager

Voeg je bij de 200.000 organisaties die wereldwijd gebruik maken van HTML-mailing om hun omzet met e-mailmarketing te verhogen.