Bereik met iedere e-mail een breder publiek

Benut onze gebruiksvriendelijke hulpmiddelen om je database met relaties te onderhouden en te laten groeien.

Trek nieuwe relaties via je website

INSCHRIJFKNOP

Voeg een simpele (in huisstijl opgemaakte) knop toe aan je website, zodat je je bezoekers kunt omzetten naar abonnees op je nieuwsbrief.

LANDINGSPAGINA

Gebruik de simpele 'form builder' van HTML-mailing om een landingspagina te maken die perfect aansluit bij je merk en exact de informatie verzamelt die je van je publiek nodig hebt.

FORMULIER EMBEDDEN

Voeg een geïntegreerd formulier toe aan je website om een inschrijfprocedure te creëren die volledig voldoet aan al je eisen en wensen.

Fans op social media naar je nieuwsbrief

Benut je sociale aanwezigheid

Maak gebruik van de dynamiek op social media om te bouwen aan de abonnees in je adreslijst. Voeg een knop toe aan de Facebookpagina van je bedrijf of creëer een aanbieding voor mensen die zich inschrijven voor je nieuwsbrief.

Voeg klanten toe vanuit je winkel

Verander een iPad in een prachtig inschrijfformulier voor je nieuwsbrief. Met onze enlist-app laat je de uitstraling helemaal aansluiten bij je bedrijf. Het is een perfecte mogelijkheid om bij de kassa of op evenementen de adreslijst voor je nieuwsbrief te laten groeien.

Klanten uit je winkel via de iPad naar je nieuwsbrief

Breid uit met apps van derden

Zoek je meer manieren om je publiek te laten groeien? HTML-mailing is te koppelen met de beste tools ter wereld zoals WordPress, SumoMe, OptinMonster, Wufoo en nog vele anderen.

Logo Source

Wij gebruiken HTML-mailing sinds 2015 naar volle tevredenheid. Het systeem zit eenvoudig in elkaar, maar kent brede functionaliteit. We versturen nieuwsbrieven aan klanten, nodigen relaties uit voor evenementen en hebben workflows ingericht die o.b.v. segmenten hele gerichte e-mailmarketing mogelijk maken.

Emmy van den Eshof, Marketingmanager

Voeg je bij de 200.000 organisaties die wereldwijd gebruik maken van HTML-mailing om hun omzet met e-mailmarketing te verhogen.