Waarschijnlijk denkt u nooit na over zaken als redundante servers, eersteklas afleversystemen en personeel met kennis van e-mailclients, toch? Gelukkig maar, want wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Het enige dat u hoeft te weten is: uw e-mail komt aan.

Het behoud van onze goede reputatie betekent alles

Vandaag de dag is het behoud van je goede reputatie als afzender doorslaggevend om ervoor te zorgen dat e-mail aankomt. Als internet service providers (ISP's) niet weten wie je bent of wat je verstuurt, kan het voorkomen dat je als spammer aangemerkt wordt. Wij doen continu ons best om ervoor te zorgen dat u mee kunt liften op onze goede reputatie en dat uw campagnes in de daarvoor bestemde inbox terecht komen.

 • Menselijk goedkeuringsproces

  Voordat een nieuwe klant campagnes kan versturen, wordt deze door ons team gecheckt. Dit doen we om er zeker van te zijn dat iedereen zich houdt aan ons privacy en anti-spambeleid.
 • E-mail authentificatie

  Door middel van e-mail authentificatie kunnen onze klanten bewijzen wie ze zijn. Met technologiën als Sender ID en DomainKeys/DKIM kunt u het aantal afgeleverde berichten verhogen.
 • Onafgeleverde e-mail en klachten

  We detecteren automatisch waarom uw e-mail niet wordt afgeleverd en handelen daar dan naar. Adressen die niet bestaan worden direct verwijderd, tijdelijke fouten worden doorgegeven.
 • Feedback van grote ISP's

  Onze software is geïntegreerd in de feedback van ISP's als Hotmail en Yahoo. We zien direct wie u als spammer aanmerkt en verwijderen die persoon dan uit uw database.

Een betrouwbaar en veilig datacentrum

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en altijd beschikbaar blijven, gebruiken we een eersteklas 'redundant servercluster' in een beheerd datacentrum. Alle gevoelige data wordt opgeslagen op servers met firewalls die ook in de bankensector gebruikt worden.

 • Een overcompleet datacentrum

  Ons datacentrum wordt 24 uur per dag gemonitord op veiligheid en prestaties. Het is voorzien van high tech beveiliging zoals sensors tegen inbraak.
 • Serieus over databeveiliging

  Onze database-servers zijn beveiligd met additionele toegangsrechten en gevoelige (inlog)gegevens worden versleuteld verstuurd.
 • Slimme redundatie

  We hebben redundatie in elke laag van onze applicatie ingebouwd, om in het geval van een hardwarestoring de gegevens terug te kunnen halen.
 • Streng privacybeleid

  Ons strikte privacybeleid verzekert u ervan dat uw data nooit door derden zal worden gebruikt en altijd veilig wordt opgeslagen.

« Terug naar Rapportage Verder naar Kosten »