Krachtige e-mailsoftware met drag-and-drop functies

HTML-mailing biedt alles wat een groeiend bedrijf nodig heeft op het gebied van e-mailmarketing. Maak indruk met een goed vormgegeven nieuwsbrief en laat geautomatiseerde e-mailcampagnes voor je werken.

Begin nu gratis

E-MAILMARKETING

Stel prachtige e-mails samen die conversie opleveren

Gebruik onze drag-and-drop e-maileditor en kies uit honderden professioneel ontworpen templates. Je wijzigt ze eenvoudig zodat ze volledig passen bij de uitstraling van je bedrijf én er op ieder apparaat goed uit zien.

Over e-mailmarketing
Drag & drop e-mail editor
Visual journey designer

MARKETING AUTOMATISERING

Bouw snel gepersonaliseerde 'customer journeys'

Gebruik onze unieke visuele 'journey designer' om e-mails te maken die precies op het juiste moment verstuurd worden. Zo blijven je relaties betrokken en kun je zorgen voor geautomatiseerde omzet.

Over marketing automatisering

RELATIES EN SEGMENTEN

Personaliseer iedere e-mail met eigen velden

E-mails zijn het meest effectief als ze gepersonaliseerd zijn. HTML-mailing stelt je in staat om zeer gerichte e-mails te versturen zodat de juiste boodschap bij de juiste ontvanger op het juiste moment wordt afgeleverd.

Over personalisatie
Custom fields, segmenteren en presonaliseren
Inschrijfformulier voor nieuwsbrief

IN- EN UITSCHRIJVEN

Laat je database groeien

Gebruik inschrijfformulieren om je database met relaties uit te breiden en jezelf te introduceren aan (potentiële) nieuwe klanten. Vanaf je website naar je winkel: onze software stelt je in staat om dat vanaf iedere plek te doen. En omdat abonnees zich in één klik kunnen afmelden, voldoe je direct aan je wettelijke verplichting.

Meer over groei

Bekijk hoe marketeers geweldige resultaten bereiken met behulp van e-mailmarketing en automatisering.

Probeer het gratis Vraag een demo aan
E-mailmarketing analyse app

ANALYSE

Test, meet, verbeter, herhaal

Bekijk in real-time welk resultaat je e-mailcampagnes opleveren met behulp van interactieve data en statistieken. Leer hoe je relaties met je mailings omgaan, welke ze delen op social media en test of je de effectiviteit van je call-to-actions kunt verbeteren.

Meer over rapportage

APPS EN INTEGRATIES

Koppel met je favoriete applicatie

HTML-mailing werkt vlekkeloos samen met honderden apps en integraties zodat je naadloos kunt aansluiten op je e-commerceplatform, CRM-systeem of website. Zodra de data van je prospects en klanten samen komt, ben je aan de winnende hand.

Meer over integraties

TRANSACTIONELE E-MAIL

Zet transactionele e-mail naar je hand

Transactionele e-mails zijn (veelal) automatisch gegenereerde berichten die getriggerd worden vanuit een webapplicatie. Met HTML-mailing kun je ervoor zorgen dat zelfs je transactionele e-mails passen bij je huisstijl en geoptimaliseerd kunnen worden op dezelfde manier als marketingcampagnes.

Meer over transactionele e-mail

Met ondersteuning zit het meer dan goed

Je krijgt hulp van een vriendelijk team van e-mailexperts

Vragen die beantwoord worden

Neem contact op met ons supportteam wanneer je dat uit komt. Eén van onze e-mailmarketeers en automatiseringsexperts komt op je vraag terug en geeft de antwoorden die je nodig hebt.

Meer over support

Voeg je bij de 200.000 organisaties die wereldwijd gebruik maken van HTML-mailing om hun omzet met e-mailmarketing te verhogen.