Versterk de band met uw klanten en relaties via online marketing.

Met ons online marketing e-mail pakket is het eenvoudig om acties en nieuws per e-mail te communiceren naar uw klanten en relaties. Uw klantenbestand is gemakkelijk te onderhouden en te categoriseren en via overzichtelijke rapportages kunt u goed zien welke mailings effectief waren. 

Bent u goed op de hoogte van uw klanten?

Weet u precies wie het zijn en waarom ze bij u zijn gekomen? Iets van uw service of product vonden ze zo waardevol dat ze overgingen tot aanschaf. Wilt u dit niet ook onder de aandacht brengen bij andere potentiële klanten?

Online marketing via een e-mail nieuwsbriefMond-tot-mond reclame wordt volgens vele marketeers gezien als de beste vorm van marketing dus laten we vooral proberen klanten dat zoveel mogelijk te laten doen. Dit kan uitstekend bereikt worden via een spetterende e-mail nieuwsbrief campagne. Met een overzichtelijke indeling en een mooi design lezen uw klanten uw mailing graag. Goede nieuwsberichten zijn natuurlijk ook van belang, maar dat is logisch.

Laat uw klanten voor u werken

Via een simpel te plaatsen 'Stuur door' element kunt u gebruik maken van mond-tot-mond reclame in uw e-mail campagnes. Dit is een veelgebruikt element in online marketing. Zo laat u de klant voor u werken, precies wat we willen!

Maak gratis een e-mail nieuwsbrief