Heeft u een website maar verstuurt u nog geen email nieuwsbrieven? HTML-mailing is het beste programma voor uw emailmarketing.

Door middel van email nieuwsbrieven bereikt u uw klanten en relaties op een goedkope manier. Het werkt bovendien veel sneller dan traditionele post. Brieven printen, vouwen, in een envelop stoppen, postzegels plakken en op de bus doen, alles behalve efficiënt! Een email nieuwsbrief verstuurt u binnen 15 minuten over de hele wereld naar duizenden abonnees tegelijkertijd.

HTML-mailing is de beste email nieuwsbrief software

  • De software staat online: u hoeft niets te installeren
  • Zeer gebruiksvriendelijk: geen technische kennis vereist
  • Eerlijke prijsstelling: geen maandelijkse kosten, u betaalt alleen wanneer u verstuurt
  • Gratis email templates:zodat u direct aan de slag kunt
  • De meest uitgebreide en overzichtelijke statistieken

Gebruiksvriendelijk nieuwsbrief programma

Ons email nieuwsbrief programma stelt u in staat om naast de inhoud, ook het uiterlijk van uw nieuwsbrieven te bepalen. We kunnen ons voorstellen dat uw kerstmailing er anders uit moet zien dan uw reguliere nieuwsbrief. Ook is het toevoegen van teksten, afbeeldingen, links en kleuren uiterst eenvoudig. U kunt de inhoud compleet beheren, zonder de vormgeving (al dan niet per ongeluk) in gevaar te brengen.

Geen technische rompslomp

U voldoet automatisch aan de aangescherpte wetgeving omtrent het versturen van een email nieuwsbrief. Zo wordt de verplichte link waarmee uw abonnees zich kunnen uitschrijven altijd toegevoegd. Onze software voldoet volledig aan de gestelde regels uit de Telecommunicatiewet. Het enige dat u hoeft te doen is verifiëren dat u daadwerkelijk bent wie u bent. Maar dat wijst zich vanzelf.

Indrukwekkende statistieken

Geniet na het versturen van uw mailing direct van het resultaat. Onze software meet precies hoe uw abonnees omgaan met uw nieuwsbrief en maakt deze data onmiddellijk (real time) inzichtelijk. Overzichtelijke, prachtig vormgegeven grafieken stellen u in staat uw conversie tot in detail te meten.

Test het email programma gratis uit »