Contact opnemen met de afdeling Sales

Heb je een zakelijke vraag, voorstel of wil je iets anders bespreken? De afdeling Sales staat je graag te woord.

Bespreek de mogelijkheden

Schroom niet om te mailen of bellen als je meer wilt weten of de mogelijkheden van HTML-mailing of wilt onderzoeken of we op een bepaalde manier kunnen samenwerken. Hoewel we het e-mailmarketingsysteem en de manier waarop we support leveren in vaste pakketten en prijzen hebben gegoten, leveren we regelmatig maatwerk. Bijvoorbeeld bij implementaties, gebruikerstrainingen voor een groep of het verstrekken van advies omtrent het verhogen van de conversie binnen jouw bedrijf.

Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar 030 - 244 8890 om direct iemand van sales te spreken.

Jop Berkhout
Jop
Marketeer / partner

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Ja. Via het formulier op de pagina Gratis proberen kun je zelf een account aanmaken. Het gebruik is kosteloos, totdat je besluit een e-mail naar meer dan 5 mensen tegelijkertijd te versturen. We vragen dan om te kiezen voor betaling per e-mail of per maand. Er zijn geen verborgen kosten.

Kan ik op ieder moment opzeggen?

Ja. Je kunt je account op ieder moment kosteloos downgraden naar het gratis plan of het geheel beëindigen. Reeds betaalde gebruikskosten of ontzorgdpakketten worden echter niet gerestitueerd.

Hoeveel kost het gebruik?

De software kan gratis geprobeerd worden. Je betaalt pas als je daadwerkelijk e-mail(s) verstuurt. Per verstuurde campagne betaal je een bedrag dat afhankelijk is van het aantal ontvangers. Je kunt variabele kosten voorkomen door te kiezen voor een vast bedrag per maand.

Op welke manieren kan ik betalen?

In principe betaal je per creditcard. Dat is de meest makkelijkste en voordelige manier. Je ontvangt automatisch een factuur voor de gebruikskosten. In uitzonderingsgevallen kun je vooraf een factuur ontvangen die per bankoverschrijving of iDeal kan worden betaald. Kijk op de pagina Kosten voor de details.

Geldt er een korting voor grootverbruikers?

Ja, er wordt rekening gehouden met bedrijven die heel veel e-mails versturen. Zowel bij betaling per campagne als betaling per maand geldt een gestaffelde korting die oploopt naar rato van gebruik. Neem bij maatwerk contact met ons op.

Naar alle veelgestelde vragen

Stuur ons een e-mail

We leggen je graag meer uit over HTML-mailing en staan open voor een samenwerking op maat.

Neem contact op met Sales

Voeg je bij de 200.000 organisaties die wereldwijd gebruik maken van HTML-mailing om hun omzet met e-mailmarketing te verhogen.