Route en parkeren

We zijn gevestigd in Bedrijvencentrum Vondelparc. Het ligt net buiten de stadssingel van Utrecht, dus nog goed te bereiken met de auto. Met een bushalte en NS-station voor de deur, zijn we met het openbaar vervoer zelf perfect bereikbaar.

Route met het openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station gaan er verschillende treinen naar NS Station Vaartsche Rijn (1 minuut lopen) en bussen naar de Vondellaan. De bushalte bevindt zich pal voor de deur. Voor actuele reisinformatie verwijzen je naar naar de U-OV of de routeplanner van 9292OV.

Route en parkeren met de auto

Als je ons laat weten dat je met de auto komt, dan kunnen we een gratis parkeerplaats voor je reserveren op het afgesloten parkeerterrein van Bedrijvencentrum Rudolf Magnus. Dit pand ligt naast Vondelparc en behoort tot dezelfde eigenaar. Op de gevel staat met grote letters COURAGE geschreven. Met de auto is het de eerste keer even zoeken naar de kleine inrit.

Parkeren bij Rudolf Magnus

Je kunt in je navigatie het beste Bedrijvencentrum Rudolf Magnus of het adres Vondellaan 94, 3521 GH in Utrecht ingeven. Op onderstaand kaartje is het parkeerterrein aangegeven. Als je de inrit hebt gevonden, kun je je aan de linkerkant van de slagboom even melden. De receptioniste zal je dan toegang tot het parkeerterrein verlenen.

Nadat je uitgestapt bent en het parkeerterrein hebt verlaten, loop je in 1 minuut naar het andere pand lopen. Mocht je daar navigatie voor nodig hebben, kun je Bedrijvencentrum Vondelparc of het adres Vondellaan 42A, 3521 GH in Utrecht aanhouden.

Lopen naar Vondelparc